Boerenlunch

Boerenlunch

Rijkelijk belegd beloven we Op ‘t land. En dat doen we ook. Met onze lokale streekproducten. Rauwmelkse boerenkaas van een paar boerderijen verderop. Beleg van de lokale ambachtelijke slager. En gerookte zalm uit Rotterdam.

Het brood wordt vers gebakken door onze ‘eigen’ lokale bakker. Geen afbakbroodjes Op ‘t land, maar vers uit de bakkerij.

En onze gasten proeven dat zeggen ze. Brood met een echt ambachtelijke smaak.

Daarom ook huisgemaakte soep en huisgemaakte maaltijdsalades. Passen we aan aan het seizoen.

Een stevige boeren lunch noemen we het. Hoe kan het ook anders. Hier op het platteland krijg je gezonde trek.

Schuif gerust eens aan met je team en geniet van alle heerlijke streekproducten Op ‘t land

Dag, dag,

Andrea

Vorige
Vorige

Zo lief. Zo Hollands.

Volgende
Volgende

Bloesem