Broodjes
De komende dagen ben ik weer lekker bezig met de heerlijkste broodjes en de kleurrijkste salades. Want het salade seizoen is vorige week dan eindelijk weer geopend hier Op ‘t land.
Wat een bof om met een lokale bakker samen te werken die zijn eigen broodjes bakt. Met een authentieke smaak waarbij je brood nog echt próeft! Geen afbakbroodjes van de groothandel hier bij ons. En de gasten proeven echt het verschil.
Natuurlijk worden ze rijk belegd. Want vers en gezond dragen we hier hoog in het vaandel.
Bij de gerookte zalm maak ik er nog een extra spread bij van room& mierikswortel met een toefje dille. Heerlijke combinatie. En de rosbief versieren we met een mooie truffelmayonaise.
Komt u ook eens gezellig met uw collega’s bij ons vergaderen en onze rijke landlunch proeven terwijl u samen bijpraat over allerlei zaken die de aandacht verdienen om eens rustig voor te gaan zitten in een idyllische omgeving?
Ik ontvang u graag!
Dag, dag,
Andrea