Dank u wel

dank u wel

In deze laatste week van het jaar is het altijd fijn om even terug te blikken op het afgelopen jaar.

2022 was voor de wereld echt een afschuwelijk jaar, maar hier Op ‘t land kijken we met gepaste trots en een blij gevoel terug op al die gezellige vergader momenten en heidagen die we hier op onze mooie vergaderlocatie gehad hebben.

En we werden gevonden! In het najaar vrijwel drie boekingen per week. En de terugkomers, hoe leuk was dat! Ik kon mijn geluk niet op.

En dit allemaal met de allerleukste gasten. Die blij verrast smorgens het erf op liepen en  met een tevreden glimlach ‘s avonds hun auto weer instapten. En naar het keukentje snelden om het aanrechtdoekje te pakken als er een druppel koffie op de witte tafel was gemorst.

Zoveel respect voor ons vergaderhuis, de dieren en ‘t land.

Daar doe ik het voor, dacht ik dan. Hoe dankbaar dit werk. Hoe blij met mijn concept dat het aanslaat.

En daarom zeg ik, Dank u wel, lieve gasten voor een fantastisch jaar met u hier Op ‘t land. Wat was het gezellig en wat heb ik er van genoten u hier te mogen verwelkomen!

En natuurlijk een big shout out naar onze partners van Team Op ‘t land. Dank je wel lieve lokale bakker, kaasboer, slager, groenteboer, traiteur en lokale cateraars. Zonder jullie geen mooi streekproduct concept.

Ik tel mijn zegeningen.

Wens u alle goeds voor 2023, en zie er naar uit u in het nieuwe jaar weer in de landelijke watten te mogen leggen.

Dag, dag,

Andrea

Vorige
Vorige

Welkom 2023

Volgende
Volgende

Fijne kerstdagen