Geen stress

Geen stress

Dieren aanraken vermindert stress.

Lieve mensen, vandaag een blog over dieren. Onze dieren. Pony, geiten, kippen, eenden, katten, koeien en schapen. Zij wonen bij ons Op ‘t land. En leveren een belangrijke bijdrage aan de beleving van het Op ‘t land concept. Verdienen derhalve even wat spotlights.

Het is mij opgevallen dat onze gasten vrijwel allemaal ‘een praatje’ komen maken. Vaak met aai. Soms met telefoon in de hand. Of kopje koffie. Er wordt gelachen. Ontspannen.

Contact met dieren is goed voor je. Weten we al lang. En. Wetenschappelijk bewezen: dieren aanraken vermindert direct stress. Voor sommige mensen is dit een nieuwe ervaring. Hoe fijn is dat, dat wij dat kunnen bieden. Onze super plus usp. Ha!

Terwijl je daar tegenwoordig voor moet betalen, voor knuffelen en praten met dieren. De verdienmodellen schieten als paddestoelen uit de grond. Een vreemde gedachte vinden wij dat hier Op ‘t land, dat je moet betalen om een dier te mogen aaien. Ze zijn er toevallig, horen er bij en zijn net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar hen. Ze fluisteren wat af, hoor, onze dieren..

Mooi breakout moment voor je team. Of voor jou alleen. Om vervolgens met een brede grijns weer terug te gaan aan het werk. En hup direct weer die fijne flow in te stappen. Focus.

Kan hier allemaal. Op ‘t land.

Dag, dag,

Andrea

Vorige
Vorige

Valentijnsdag

Volgende
Volgende

We mogen weer!