❄️love it❄️

love it

Het vriest! Nu al een flink paar dagen dus kan er op de slootjes geschaatst worden dit weekend. Nederland gaat los. Zo ook hier in de Krimpenerwaard, bij ons Op ‘t land. Een waar schaats paradijs rondom onze vergaderlocatie.

Afgelopen week was het helaas net niet dik genoeg voor onze heidag gasten, want hoe leuk om schaatsen op je vergader agenda te zetten. De ultieme vergaderbreak!

Ikzelf ben niet zo vreselijk sportief, schiet het liefste de hele dag door mooie plaatjes, heb wel nog ergens wat mutsige kunstschaatsjes staan, maar het liefste loop ik er met een grote boog omheen, haha.

Zoniet, twee jaar geleden, toen ik dapper en famille de stervenskoude polder in strompelde, met een krampachtige grijns als er bekenden voorbij zoefden.

Hoe gelukkig was ik als ik dan eindelijk de koek & zopie in de verte zag gloren. Hoera, ik mag zitten en met een ‘zsm drank graag’ grijns intens genoot van mijn lauwe gluhwein.

Dusssss, hoe dan vandaag? Misschien, heeeeeel misschien waag ik het erop als ik echt geen goeie smoes kan bedenken, want ja, je moét erover mee kunnen praten hè hier in het hollandsche anders telt het niet.

It giet oan!

Dag, dag,

Andrea

Vorige
Vorige

Natuurlijk

Volgende
Volgende

✨Kerst Op ‘t land✨