Private dining
Heet het tegenwoordig chic. Bij ons Op ‘t land blijf je dan na een dagje vergaderen gewoon met je collega’s lekker hangen voor het avondeten.
Zo ook onze gasten van vandaag.
We hebben een simpele keuze, daar is over nagedacht na alle smaakbommen van de lunch. En natuurlijk ook homemade.
Gasten kunnen kiezen voor onze Italiaanse traiteur, met de heerlijkste zachte pasta of flinterdunne houtovenpizza’s. Met een rijke side salad en een fantastische tiramisu toe.
Of voor een kleurrijke kantonese rijsttafel, met onder andere boterzachte haasbief. De keuze voor vandaag.
We werken voor het diner samen met slechts twee vaste cateraars. Helemaal prima.
Sluit perfect aan bij de streekproduct kwaliteit die we hier hoog in het vaandel dragen. Want ook de gerechten van de private dining zijn door onze cateraars en mijzelf huisgemaakt en bestaan uit louter kraakverse lokale ingrediënten.
En dat alles in een elegante ambiance van linnen tafelkleden, verse bloemen uit de tuin en zacht kaarslicht. Binnen of buiten.
Wie wil dat niet?
Iets voor u?
Dag, dag,
Andrea