Zomer

Strand om de hoek

In de regio midden is de zomervakantie begonnen. Onze dochter is gisteren met haar vriendinnen vertrokken naar een jongerencamping in Zeeland. Hoe heerlijk voor alle kinderen na een jaar hard werken op school en weinig gezelligheid door die vervelende Corona en lockdowns. Zo blij voor ze!

Hier Op ‘t land wordt het nu ook iets rustiger. We hebben een mooi eerste half jaar gedraaid en zijn super trots op de prachtige reviews op Google!

Het is zo fijn om een concept in de markt te zetten met je eigen ideeën hierover en dat dat dan aansluit bij de doelgroep. Kleine groepen gasten of grote groepen, allemaal steken ze hun waardering voor Op ‘t land niet onder stoelen en banken.

Het is hier ook idyllisch. Zowel buiten als binnen. Met liefde ingericht. Even de mensen uit hun zakelijke omgeving trekken en ze plaatsen in een sfeer van verzachting, rust en creativiteit. Hoe heerlijk om dat te doen.

Samen met mijn partners, die mij helpen een catering te verzorgen die diezelfde waardes biedt. Producten van ‘t land. Vers, groen, en met liefde bereid. Onze gasten genieten er van en proeven de verschillen met catering van groothandel kwaliteit. Want wij werken niet met groothandels. Maar met lokale ondernemers, die huisgemaakte producten aanbieden. Onze geweldige Krimpenerwaard biedt dat. Wat een rijkdom.

Voor nu wens ik iedereen een mooie zomer toe, nee we zijn niet de hele zomer dicht, maar de meeste mensen gaan er wel heerlijk op uit. Net als wij.

Dag, dag,

Andrea

Vorige
Vorige

Strand om de hoek

Volgende
Volgende

Salade seizoen