Een kennismaking

Welkom op mijn eerste blog. Want bloggen is verstandig. Zeggen social media en google. Want pas dan word je vindbaar. En dan het liefste met slimme woorden van je website verstopt in je tekst, want oh lala die SEO, daar doen we het allemaal voor. Waarom denk ik dan. Wie heeft daar nou tijd voor of zin in om over mij en Op ‘t land te lezen.

Maar goed. Ze zijn daar online allemaal heel wijs. En deze oldskool offline dame absoluut niet. Dus. Daar gaat ie dan. Andrea’s eerste blog it is.

Mijn naam is Andrea Prause en ik ben eigenaar van werk- en vergaderlocatie Op ’t land. Wat volstrekt logisch is als je dit op mijn website leest of mijn instagrampost checkt, denk ik dan, ha.

Het voordeel van het hebben van zo’n fijne werk- en vergaderlocatie (al twee keer genoemd, goed bezig) is dat je er zelf ook schaamteloos gebruik van kunt maken, 24/7, en vooral ook, omdat nog geen mens weet dat ik besta, op die paar leuke gasten na die ik sedert het voorjaar heb mogen verwelkomen.

Verder is het eerste wat mij nu opvalt, al tiepende op mijn fijne (aldus freelance zzp klant -ha lekker dubbelop seo score-) met tweed beklede vergaderstoel, is dat mijn ogen behoorlijk achteruit zijn gegaan de laatste tijd, en dat die oude Hema bril +1.50 van vijf euro niet meer volstaat. Zo’n beetje lekker wegtiepen heeft dus ook iets confronterends.


Afijn, waar was ik gebleven? Oh ja. Op ’t land, waar je smaakvol (!) kunt flexwerken, thuiswerken als je niet thuis kunt werken, landelijk vergaderen, vergaderen in de natuur, inspirerend vergaderen, bijzonder vergaderen, anders vergaderen,  vergaderen in het groen, flexwerken met je voetjes in het gras, vergaderen op het platteland, vergaderen op de boerderij (ben de tel kwijt) ligt in Stolwijk. En Stolwijk ligt pal onder Gouda, midden in het Groene Hart, in de provincie Zuid-Holland. Bekend van die overheerlijke vermaarde Stolwijkse boerenkaas, en idyllisch ingeklemd tussen Rotterdam en Gouda.

Daar woon ik met manlief en kinderen na onze idiote ‘Ik vertrek actie ‘ herfst 2014 uit Amsterdam. Idioot, omdat het zo abrupt was, want het was liefde op het eerste gezicht toen we in de lente van datzelfde jaar de Benedenkerk binnen reden, om vervolgens in de Benedenheul hard op de rem te trappen, want daar stond ie! Zo weg geteleporteerd uit BBC’s Escape to the Country. Onze beeldige rietgedekte (nou ja, wat daar dan nog van over was) droomboerderette. 


Ok lieve mensen, volgende keer graag meer van hoe-het-allemaal-begonnen-is-met-dat-leuke-Op ’t land-en-waarom-het-een-goed-plan-is-om-bij-ons-langs-te-komen…………



Dag, dag,

Andrea

Vorige
Vorige

Schakelen