Eindejaar

We naderen de feestdagen en daarmee het einde van het jaar. Een jaar om mijn zegeningen te tellen. 


Een nieuw bedrijf starten in Corona tijd was natuurlijk strategisch niet de meest slimme zet. Maar toch. Ik voelde de noodzaak en dacht GAAAAAAN!! 


Het mogen en kunnen delen van de prachtige plek waar wij wonen en hier een vergaderlocatie en flexwerkplek starten bleek achteraf een goed idee. 


Met veel genoegen heb ik hier het afgelopen jaar mooie organisaties mogen ontvangen: van gedreven zzp’ers tot landelijke corporate (internationale) organisaties. 


Hoe blij ben ik dat het concept van Op ‘t land dat ik neer heb willen zetten ook daadwerkelijk door mijn gasten zo wordt beleefd. Daarom kijk ik met gepaste trots naar de hartelijke en positieve  reviews op Google. In het nieuwe jaar zal ik ook hier op de website daar ruimte voor inrichten.  


En natuurlijk gaan we dit concept in het nieuwe jaar verder ontwikkelen met zelfs een nieuwe ruimte erbij! De aansluitende ruime serre wordt erbij betrokken. Als extra breakout ruimte of gewoon om je even privé terug te kunnen trekken. Ik kan niet wachten om die straks te laten zien! 


Tussen de diverse lockdowns door was het echt geweldig om organisaties in de watten te leggen. Ze smorgens  te mogen ontvangen in de weldadige rust van het platteland, met een welkome vergadertafel met onze huisgemaakte Stolkse stroopkoeken, gekoelde karaffen met vers fruitwater en een fijne koffie naar keuze van onze luxe Jura koffiemachine. De blij verraste reacties te horen bij het uitstappen uit de auto’s en het binnenkomen in onze met zorg ingerichte huiselijke vergaderlocatie. Trots de lunches en borrelplanken met onze streekproducten naar binnen te mogen dragen.
Wat een feestje om dit te mogen doen! 


En wat kijk ik uit naar een vers nieuw jaar met hopelijk minder lockdowns en maatregelen, zodat ik u allemaal mee kan nemen in de werk-idylle die Op ‘t land belooft. Een nieuw jaar met dezelfde geslaagde heidagen en gedreven werksessies als in het afgelopen startjaar! 


Voor nu dank ik jullie hartelijk voor het volgen van de eerste stapjes van Op ‘t land in ons mooie Groene Hart en wens ik een ieder gezellige Kerstdagen en eindejaar toe en een gezond, gelukkig, geïnspireerd en succesvol 2022!


Dag, dag,

Andrea 

Vorige
Vorige

Welkom in 2022!

Volgende
Volgende

S f e e r