Natuur biedt rust

Laptopje op schoot, daar gaat ie weer, beste lezer. Wat heb ik deze keer te vertellen?

In ieder geval dat ik mij meer en meer ben gaan verdiepen in het hoe en waarom van online marketing, als je een bedrijfje zoals Op ’t land runt, en dat ik het mij eindelijk ‘een beetje eigen begin te maken’. De blunders nemen af….tergend langzaam, maar gestaag. En mijn belegen brein begint wat beter te onthouden hoe de functionaliteit van Instagram werkt; het online vertrouwen neemt toe, hoera.

Daarom ben ik, wellicht wat overmoedig, een Google ads campagne gestart. Huppekee met die zoekwoorden en gaan. Spannend vind ik dat, want heb ik nu de juiste zoekwoorden gebruikt? Ik heb besloten het allemaal even af te wachten, en mijn eigen training on the job ruim baan te geven.

Verder gaat het best lekker met de boekingen Op ’t land, gezien mijn magere en aarzelende marketing aanpak, en valt het mij op dat bedrijven de voorkeur hebben om twee aaneensluitende heidagen te boeken op onze vergaderlocatie. Inclusief op beide dagen boerenlunches, borrelplanken, diners en werkontbijt. Verrassend, en leuk want je hebt dan de kans je gasten beter te leren kennen, omdat het programma intensiever wordt, en er tegelijk voor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. Focus. Voor mij. En voor hen.

Want ik geloof er heilig in (schijnt wetenschappelijk bewezen èn zelf ervaren) dat je productiviteit en creativiteit omhoog gaan als je uit je comfort zone treedt. Weg van kantoor, weg van je dagelijkse werkroutines, weg van het thuiswerken. Dat het af en toe slim is om, met elkaar of alleen, een externe omgeving te zoeken waarin je èn de modernste faciliteiten hebt, èn lekker op kunt laden omdat je in een idyllische en louterende wereld stapt.

Natuur

En dat is wat we hier Op ’t land graag willen bieden. Vandaar de eerste regel op onze homepage……’Natuur biedt rust’.

Vanuit rust is het goed bezinnen, relativeren, overzien en weer opstarten. En daarmee blijf je onbewust kritisch op je werk, omdat je alle tijd en rust neemt voor die broodnodige focus. Ongestoord.


Dag, dag,

Andrea

Vorige
Vorige

Koffie

Volgende
Volgende

Schakelen